IF-Boat

IF-BOAT NEW EDITION

“WAAROM ZEILEN KLASSE WORDT EN KLASSIEK NOOIT VERVEELT” - LEVERBAAR EIND 2016

Tord Sundéns legendarische IF-Boat is in de 21e eeuw aangekomen. In november 2016 zullen de eerste exemplaren van de IF-Boat New Edition op de markt komen. Deze daysailer met S-spant ontwerp – waar ook goed op overnacht kan worden – heeft fantastische zeileigenschappen en een grote stabiliteit. Klasse conform gebouwd in vinylester/polyester met de optie voor het keurmerk CE-B zeewaardig. Een gedegen afwerking met een binnenschaal en kwaliteit A-merken waardoor het gebruiksgemak groot is. Zeilen met dit tijdloze ontwerp  zal direct vertrouwd aanvoelen omdat de boot precies doet wat je wilt.
 

Dealer

De IF-Boat New Edition is verkrijgbaar via watersportbedrijf FrieslandZeilen van Karel Kuiper in Sneek. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met de met de (Marieholm) IF . Wij zijn exclusief dealer van de nieuwe IF-Boat voor de Nederlandse markt en delen graag onze passie voor het zeilen op deze prachtige boot.

Alle informatie over de IF-Boat New Edition kunt u vinden op de website www.if-boat.nl . Voor vragen kunt u ook contact opnemen via onderstaand contactformulier.

Offerte aanvragen

Kenmerken

  • Naam: IF-Boat
  • Verkoop van de opvolger van de legendarische Marieholm IF, de IF-Boat New Edition, leverbaar eind 2016. Verkrijgbaar via FrieslandZeilen.

Beschikbaarheid

Vaargebieden

Introductieprijs 2016

EUR 32.500,00 zeilklaar

Meer ifboat